tein voimaväri testin

Sininen edustaa eteerisyyttä, aineettomuutta, menestystä, luottamusta, uskollisuutta, rehellisyyttä, haaveilua ja itsevarmuutta. Se on rauhoittava ja levollinen väri.

Voimavärisi viesti sinulle:

Tuntuuko elämä kaoottiselta? Nyt on syytä hidastaa. Olet ansainnut hengähdyshetken ja omaa aikaa.

Voitat stressin ja kiireen tunnun sekä ajoittaisen alakulosi, kun annat itsellesi luvan haaveilla ja unelmoida. Luo sitten lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteita. Kirjoita ylös, mitä olet saavuttanut ja mitä vielä toivot saavuttavasi lähitulevaisuudessa ja myöhemmin elämässäsi.

Voi olla paikallaan myös tarkastella suhdettasi auktoriteetteihin. Miten suhtaudut esimieheesi? Entä muihin auktoriteetteihin? Arvostatko vai arvosteletko heitä? Kapinoitko vai pyritkö yhteistyöhön?

Älä ole itsellesi ankara, vaan hyväksy itsesi sellaisena kuin olet.

Kun lisäät sinistä elämääsi, uskallat elää omannäköistä elämää. Samalla rohkaiset myös muita toteuttamaan unelmiaan.

Näin lisäät sinistä arkeesi:

Valitse päällesi sinisen sävyisiä vaatteita ja pidä esillä töissä ja kotona sinisiä esineitä. Hanki sinisiä kukkia kotiisi. Nauti meren, järven ja taivaan katselusta.
Jokaista chakraa, kehon energiakeskusta, edustaa jokin väri. Sininen on kurkkuchakran väri. Se on kommunikaation keskus ja vaikuttaa siihen, miten kerrot ajatuksistasi, tarpeistasi ja tunteistasi ja kuuntelet muita. Kun kurkkuchakra toimii tasapainoisesti, sinulla on avoin ja vahva yhteys itseesi ja muihin. Valitset sanasi viisaasti ja osaat puolustaa itseäsi.

Kommentit

Suositut tekstit