Elämme hyviä aikoja ystävä hyvä

Terve, olen kirjoittamassa omalla koneella taas. Tuli tuossa oltua Mikkelissä muutaman yön. Eilen palasin kaupan kautta kotiin neljä kassillista tavaraa. Ihan poikki mutta kiva reissu & melkein satanen meni matkoineen. Kiva oli olla vähän kummitytön kanssa. On se niin ihana, juoksi heti syliin ja halasi. Mutta muihin aiheisiin.


DSC_0040.JPG

Blogini tulee muuttumaan. En enää kirjoita pelkkiä laukku/ asusteisiin liittyviä postauksia. Elämäntyyli, oma onnellisuus, ajatukseni, oman unelmien työn löytyminen, välivuosi kaikkineen postaukseen on nyt mun elämässä tärkeintä. Olisin voinut tehdä uuden blogin tälle aiheelle, haluan muuttaa hieman vanhaa eri suuntaan. Mitä pidätte tästä ideasta ?


DSC_0044.JPG

Oman unelmien työn löytyminen on ollut vähän haasteellista kun en ole uskaltanut tehdä asialle mitään koska pelkään epäonnistuvani. Mutta kesä näkyy loppuvan muutaman viikon päästä. Syksy alkaa, uusi vuodenaika. En tykkää syksystä koska kaamosmasennus, flunssakausi, pimenevät ja kylmät illat mutta syksyssä on myös ihanaa, illat pimenee siis tarkoittaa villasukkia, hyviä kirjoja,

DSC_0041.JPG


kynttilän valoa, uusia syysvaatteita, parvekkeelle uusia kasveja.yhden kanervan tulen ostamaan, muratti vielä pärjää vähän aikaa siellä, kesä lyhdyt vaihtuu yhteen talvi lyhtyyn, valoja lisätään. Mutta tällä viikolla lämmintä luvassa ja ens viikolla saamme palata mun kesään takas kuvien, postauksen kanssa.


Tässä vähäks aikaa kuulumisia
Postauksia saa ehdottaa kommenttikenttään.

Kommentit

Suositut tekstit