Summer 2017

Istuin tänä kesänä viimeisen kerran laiturille.
Tuli haikee mieli kun katsoin rannalla ottamaani valokuvaa keskellä yöllä. Kesään kuului niin paljon tapahtumia etten muista kaikkia ihan tarkalleen. Let's go ! Kesäni alkoi valmistujais juhlilla, olin saadut ammattitutkinnon, uusi sivu piti kääntää elämässä ja se tietysti jännitti kun en tiennyt mitä halusin ja mitä teen.


DSC_0002.JPG


Muutama viikko meni normaalisti. Lähdimme ryhmä kaverin kanssa Tallinnan risteilylle valmismatkalla. Se oli ensimmäinen kerta laivalla. Olen ylpeä että lähdin sinne mukaan. Juhannus meni maalla vesisateessa tietysti ja kummitytön käynti ilahdutti minua. Yksi muisto on että tytöt tuli mun luokse yötä, lähdimme ajamaan kolmestaa pyörällä yöllä kaupunkiin minä omalla ja tytöt toisella polkupyörällä pikkusiskon istuessa tarakalla.


DSC_0088.JPG


Kuvasin heinäkuussa teille muutaman videon youtubeen. Sukulaisia on yhden viikon ajan kylässä. Toiset mökillä ja toiset meillä. Kävimme äidin synnyin paikalla, kaupungissa vietettiin koko iltapäivä kävimme torilla, terassilla, olavinlinnan kierroksella ja pizzalla meidän ihanassa caperossa se aina päästävä tekemään kun tädit on kylässä.


DSC_0126.JPG

Viimeinen päivä  meni kerimäellä pikkuserkkujen kanssa uidessa, rannalla ja leikkipuistossa.
Sitten oli aika hyvästellä heidät, myöhemmin lähdimme pikkusiskon ja sen poikaystävän kanssa uimaan rannalle. Hauskaa meillä oli sukulaiset !
Muutaman viikon päästä oli puruvesi pop, johon menimme viiden hengen porukalla kävimme leikkipuistossa, katsoin vierestä kun tytöt kiipeili siellä, kaupan kautta kirkkorantaan joukkoomme lisääntyi yhdellä vanhalla tutulla.


DSC_0032 uu (15).JPG
Törmäsin vanhaan poikaystävään tapaaminen jäi lyhyeen koska menimme kylän suuntaan takas. Loppuilta meni hengailen kylällä. Seuraava ilta meni toisen kaverin ja äidin kanssa alueen ulkopuolella kuunnellen juha tapion keikkaa. Seuraavalla viikolla meillä Savonlinnassa vieraili venäjän presidentti ja juhlin omia nimipäiviä kahtena päivänä. Loppuviikosta menin vanhojen ryhmä kavereiden kanssa pyhä olavin päiville. Kävimme jäätelöllä, istuimme terassilla ja muut kävi vielä grillillä.


DSC_0105.JPG
Loppukesä on mennyt omassa kodissa, olen hoitanut mun työttömyyden ajan asioita, kävin mikkelissä kylässä muutaman päivän. Sain olla lapsenvahtina muutaman kerran, shoppailin vähän kahtena päivänä ja söimme kummitytön kanssa toistemme jäätelöt. Aloitin bullet journalin & siitä on omakin postaus.


DSC_0010HH (5).JPG

Tähän kesään mahtui myös paljon musiikkia, ajatuksia tulevaisuudesta, kevyt yrittäjyyden kokeilua itsekseen, rakkautta ja paljon valokuvausta. Syksy vaihtuu, uusia postausideoita on paljon. Nyt aika kääntää uusi sivu elämässä Rakastan kesää ja kirjoitan tätä blogia teille pelkällä rakkaudella !


DSC_0041.JPG
Kommentit

Suositut tekstit