Vettä sataa

Vettä sataa. Mikä olis paras hetki kirjoittaa uutta kuulumis postausta kuin tämä sää, samalla kuuntelen  musiikkia spotifysta. Syksy lähestyy taas. Työttömänä edelleen mutta minulla tuli uusi mahdollisuus. Aion kokeilla pääsenkö kerhonohjaajaksi 4h- yhdistykseen.


DSC_0132.JPG


Tuleva ammattikin mielessä oikeastaan ammattikorkeakoulun sosionomin opinnot siinä saa osaamisen lastentarhanopettajaksi, sosiaalityöntekijäksi paljon muitakin vaihtoehtoja mutta siihen on pääsykokeet. En tiedä jaksanko edes vaivautuu lukemaan ?


DSC_0128.JPG

Mutta tuleviin syksyn postauksiin.

Pitkästä aikaa tulette saamaan asukuva postauksen, paljon tietoa koulutuksesta, mielestä ja ihmissuhteista myös vähän rakkaudesta.
Eikö olekin ihania  postausideoita ? Blogini myös on muuttunut: kuvat ovat isompia muissa postauksissa, uusi banneri tulossa, ulkoasua muutan aina välillä mutta pysyn nyt samassa vähän aikaa.


DSC_0029.JPG


Syyskuussa on muutamat syntymäpäivät, yritän vähän myös järjestellä omaa elämää ettei tarvitsisi elellä valtion rahoilla vaikka pystyn elämään ihan hyvää elämää nyt. Syksyssä on parasta viettää pimenevät illat kynttilän valossa ja villasukat jalassa. Uusiakin mielenkiintoisia kirjoja ostos/lukulistalla.

Kommentit

Suositut tekstit