Sinä olet oman elämäntarinan kirjoittaja

Elämä on biisi, tämä yksi elämä on vain biisi ja sillä on tekijänsä. Eli sen tekijä olet sinä…


Minulle elämä on itsetutkiskelun matka sisimpääni, täynnä rakkautta, olen tietynlainen oma persoona, elämä on matka jossa on yli sekä alamäkiä, täynnä rakkaita ihmisiä, elämyksiä, kateutta pikkusiskon poikaystävästä kun omaa kultaa ei ole..
'Lisäksi elämä on uuden oppimista, tanssia ja laulua, leffoja, monta rakasta lemmikkiä, sydänsuruja, itkua, naurua jne. Elämä täyttyy omista harrastuksista, taiteesta, sisustamisesta, erilaisista taidoista, somesta, kavereista, juhlista. Vuodenajat vaan pyörii, vuosia tulee lisää, unelmat kasvaa ja kaikkea pitäisi saada ja ostaa.

Mutta sitä aina miettii mitä tästä puuttuu. Poikaystävä, se täydellinen yhteinen koti ja se oikea työ. Niitä ei saa jos ei uskalla yrittää ja epäonnistua. Uudet elämäntilanteet ovat vaikeita ja minulla on sellainen menossa nyt enkä tiedä oikeaa suuntaa. Välillä tarvitaan joku muu ohjaamaan sitä oikeaan suuntaa.

Tätä on elämä, muistakaa te kirjoitatte oman tarinan, sä olet sen kirjoittaja. Rakkain terveisin... Heidi Marianne siis tämän blogin kirjoittaja joka uskaltaa jakaa omaa elämäntarinaa kaikille :)

Kommentit

Suositut tekstit