Mitä nyt tapahtuu mun elämässä ?

Ajatella uravalmennus kurssi on ohi, uusia tuttuja, ajatuksia tulevaisuudesta ja uusia tavoitteita jäi käteen. Seuraava suunta on ens viikolla alkava työkokeilu savonlinnan toimintakeskuksella / toimintatuvalla. tavoitteena on sosiaalisten taitojen kehittäminen  ja käsitöiden tekeminen. Onneks alku on helppoa, kolme päivää 


viikossa. Torstai ja perjantai on vapaata sitten. Kävelen sinne alku kevään ja toivon että  huhtikuun lopussa pääsen ajamaan pyörällä.  Pääsen varmaan tekemään jotain mitä en ole ennen kokeillut. juhannukseen asti oon siellä, pidän sitten loppu kesän lomaa. 
Sit aika suuri suunnitelma ens syksylle.


 Hain opiskelee koulunkäynnin aamu - ja iltapäiväntoiminnan ohjauksen ammattitutkintoon. Ens vuonna sitten olen taas ehkä Samin opiskelija.. Haastattelupyyntöä odottelen vielä. Synttäreitämme juhlitaan pikkusiskon kanssa tulevana lauantaina. Mä juhlin virallisesti ens viikolla 21 vuotta ihan sama mutta siitä on tulossa postausta keskiviikkona.


Ens viikolla tulee myös kummitätikin lahdesta lomalle tänne. Ulkoillaan, mennään pizzalle ja vähän shoppailee. Sisustus on hyvällä mallilla, kesälle aion nyt rakentaa sen sohvan sinne parvekkeelle ja muutaman kukan hankkia. Pakkaspäivän kaipaan kesän lämpimiä päiviä, mansikoita ja paljon kaikkea ihanaa. 


Kohta pitäs myös tilailla puruvesipopin lippuja. Neljnsuoraa, Roope Salmista ja koirat on tulossa. Siispä pakko päästä sinne.
Tälläisiä juttuja on tapahtumassa. Saanpa sanoa lauantaina jotain aiheellista kun kysytään ootko hakenut opiskelee ja ootko saadut töitä. nyt on suunnitelmia, jotka voin kertoa. 

Kommentit

Suositut tekstit