Mitä opin Veitola kirjasta

Nyt se on vihdoin luettu Maria Veitolan kirja.. Kirjan takakannessa on teksti jossa luki näin..." Ehkä tää kirja saa sut miettimän omaa elämääs. Mä luulen, että löydät monta juttua, jotka saa sut ajattelemaan ja joihin sä voit samaistua " Niin totta opin ja löysin kohtia, jotka liittyivät mun elämääni myös. Siis mitä opin  Veitolan omasta kirjasta vaikka sen...


Aina ei tarvitse olla B-suunnitelmaa. Älä siis hukkaa aikaasi miettimällä B-suunnitelmaa. Jos elät oppieni mukaisesti, lupaan, ettet tarvitse sitä. Mikään ei ole pelkästään helppoa ja kivaa, eivät varsinkaan ne asiat, jotka tekevät onnelliseksi. Pukeidu siihen mikä tuntuu mukavalta päälläsi ja missä on mukava olla..Ujosta karjalastytöstä tuli bosslady. 


Maria Veitola on oikeassa ujosta karjalan tytöstä tuli jotain. Sen mie muistan kun seuraavan kerran ajattelen ettei tästä tuu mitään.
Opin paljon sekä tykkäsin lukea tätä kirjaa. Pitkästä aikaa jaksoin lukea pitkän sekä paksun kirjan. Helppoa olikin, otin vaan sen mukaan autoon. Ajatella sainpa yhden kesän tavoitteista tehtyä ja kesälomalla teen loput.


Kommentit

Suositut tekstit