Luonnon ihmeellinen voima

Luonto rauhoittaa, vesi saa ajattelemaan, metsä vähentää stressiä ja parantaa vastustuskykyä. Ootko tiennyt oikeasti mitä luonto tekee mielelle. Itsepä sen tajusin viime kesänä, kun istuin laiturilla enpä oikeastaan ajatellut mitään mutta sitten vasta kun kesä oli ohi katsoin silloin ottaamaani kuvaa siitä samaisesta paikasta. Ajatuksia alkoi vaan tulvia mieleen.. Tässä vaan totean järvellä olo auttaa hiljenemään.


Kesä on parasta aikaa retkeillä metsässä, nauttia uimisesta suomen monissa ainutlaatuisissa järvissä, kävellä hiekkarannoilla ja nurmikolla paljoin jaloin. Parasta mun mielestä on mennä pyörällä lämpimänä päivänä vaikka kaupunkiin uimaan, luontoon kävelee sekä ottamaan aurinkoa kallioille savonlinnan casinon saarille ja asunnoltani pääsee luontoon kun viitsii lähteä vaankävelee johonkin.. 


Maaseutu on mulle tärkeä paikka koska kissamme on siellä, jotka myös vähentä stressiä kun niitä silittelee. Luonto ja se rauha riippuu ainakin paikasta, sekä järvi on ihan sopivan pyöräilymatkan päässä. Joka kesä pienenä ajateltiin sinne ja takas kun muut oli töissä.. Voin sanoa vaan menkää ihmiset luontoon saatatte elää pitempää ja mieli paranee..


Kommentit

Suositut tekstit