Haaveilen taas...

Haaveilen ja unelmoin taas, odotan seuraavaa kesää koska päätin alkaa säästää omaa sublautaa varten ja sen ostan ens vuoden toukokuussa. Oman lemmikin hankkiminen on aina mielessä. Se on kissanpentu tai koiranpentu taidan vaan olla enemmän kissaihminen.

Oma kesämökki olis mun unelmien täyttymys mutta muutamaan vuoteen en pysty sitä hankkia. Uusia vaatteita ja kirjoja tulee kokoajan lisää. Oma auto ja ajokorttikin olisi kiva hankkia... Mutta pelkään viellä istua rattiin kun on huonoja muistoja jo skootterilla ajelemisesta mutta auto olisi vähän turvallisempi... Ei viellä sitäkää lähi vuosina kun ei ole rahaa..


Kaikesta voi haaveilla ja unelmoida mutta oma elämäntilanne ei aina sitä salli toteuttaa. Yhden unelmani oon saavuttanut se on tämä opiskelupaikka. Seuraavana olisi valmistuminen siihen ammattiin. Mutta se on jossain tuolla tulevaisuudessa, siinä välissä hankin oman lemmikin vaikka kissanpennun. On tässä kokoelämä aikaa mutta tyydyn että elän tässä hetkessä enkä murehdi tulevaisuutta, mutta haaveilusta en pääse eroon ikinä...

Kommentit

Suositut tekstit