Uusia sisustus suunnitelmia

Taas on ihanaa olla kotona postauksen aika. Aion kertoa minun uusia sisustus suunnitelmia. Oon tässä suunnitellut pieniä muutoksia sisustukseen onneksi ei ole minkään huonekalun ostoa edessä.. Ehkä uusi nojatuoli olisi kiva mutta ehkä seuraavaan asuntoon. Koska olen päättänyt muuttaa jos löytyy isompi, halpa & sellainen asunto, johon saa ottaa lemmikin. Mutta syysloma lähestyy ja sanoi vanhemmille että lähdetään ikeaan. 


Koska sieltä löytyy kivan näköiset korit minun kallax hyllyyn tai vaaleanpunaiset laatikot. Myös olisi ideana ostaa muutama juliste itselle sekä lahjaksi, vaaleanpunainen koristetyyny ja kastelukannun. Ehkä jotain muutakin löytyy mutta katsotaan sitten lähemmin seuraavassa postauksessa. Joulukin lähestyy eli sisustus muuttuu tuossa marraskuussa jouluiseen. Siitä tulee paljon kuvia.
Mutta tässäkin muutoksia tapahtunut ennen lokakuuta. 

Sain päiväpeiton ja tein kynttilöille pulloista kynttilänjalat yksi siihen lisätään ennen kun adventti alkaa. Kosketinsoitin tulee kohta eli se pääsee paikoilleen. Kissan kuvatkin sai kehykset mutta paikkaa ei ole löytynyt. Keittiössä on nyt uusia ja siisti jääkaappi.. siinä olikin sitten hommia kun piti vaihtaa.. Mutta seuraavaan ihanaa olla kotona postaukseen sitten esittelen miltä kotona näyttää. Sen jälkeen alkaa jouluiset sisustuspostaukset

Kommentit

Suositut tekstit