Chritsmas eve with me

♥️♥️Millainen oli mun jouluaatto vuonna 2018 eli tässä se on kirjoitettuna sekä tämä on viimeinen jouluinen postaus.. Palataa ens vuoden puolella uusin ajatuksin ♥️♥️

9.00 Heräsin kun alhaalla tuoksui vasta paistetut riisipiirakat, vietin aamun yövaatteissa, koristelin kuusen ja katsoin samalla joulupukin kuumalinjaa sekä lähetin jouluterveisiä facebookissa ja instassa kavereille..12.00 Kuunneltiin joulurauha, syötiin lounaaksi riisipuuroa, vanhemmat lähtivät kauppaan. Mie jäin kuorimaan perunat, sekä kävin sitten ulkona valokuvaamassa Talvisii maisemii.
 15.00 Menin katsoon joululeffan yläkertaan yksin, sitten lähdettiin kerimäelle hautausmaalle viemään kynttilät. Saatiin jouluaatoksi valkoinen maa ja kunnon pakkaset. Meinas varpaat jäätyä hautuumaalla.


17.00 Sitten olikin joulupäivällinen, joulupukki käväs ja mie nauroin ihan mahakippurassa, sain kaikkea tarpeellista joululahjaksi, suklaata ja yhden kirjan (Unelma hommissa)
Vähän söin suklaata ja katsoimme telkkarii20.00 Tulin yläkertaan katsomaan leffat loppuun, kävin välissä alakerrassa kiusaamassa pikkusiskoa sekä katsoin vähän aikaa siellä leffaa..22.00 Valvon vähän aikaa, kuuntelen joululauluja sekä kirjoitan tämän viimeisen 2018 vuoden joulukalenteripostauksen. 
Ens vuonna ehkä kirjoitan taas mutta mistä sitä tietää. 
Kissani kanssa vietin aikaa ja annoin herkkuja kun 
toinen kissamme sai jo aikaisemmin. 


Nyt loppuu haikein mielen jouluaatto. Mä rakastan joulua niin paljon ja oon se todella jouluihminen ♥️ Mutta nyt oon tosi onnellinen, positiivinen ja iloinen. Ei murheet paina sain viettää ihanan, rauhallisen ja omalaisen joulukuun.Siis tähän jouluaattoon kiteytyy se kaikki joulun taika. Jouluruoka, kissat, lämpimät villasukat, joululaulut, suklaa, niiden tahtitaivaalla olevien läheisten muistaminen, rakkaus, joululahjoen antaminen jne.  Näin jouluaatto loppuu.. Ens vuosi saa tulla rauhassa joulupyhien yli. Kiitos teille lukijoille, jotka on lukenut taas blogini joulukalenteria ! Aiheita on ollut laidasta laitaan bullet journalia,  rakkautta jouluun sekä paljon jouluisia valokuvia ja ootte pääsyt seuraa mun matkaa joulukuun halki jouluaattoon asti.
Nyt toivotan kuitenkin teille oikein rauhallista joulua !

Kommentit

Suositut tekstit