Valokuvien taikaa & kuulumiset
Ajatella että viikon päästä on se kauan odotettu jouluaatto.
On menoja mutta huomenna ja keskiviikkona vietän aikaa vaan
läheisten kansssa. Torstaina tärkeä meno sitten joululomalle.


Viikonloppuna varmaan käydään ukin luona. Saattaapa myös matkaan tarttua pienet joululahjat. Mulle joulussa on tärkeää olla vaan, läheisten kanssa oleminen, muistaminen, kynttilänvalo, rakkaus, rauha ja hiljaisuus.Tietysti tykkään että saan antaa lahjoja sekä saada mutta en pyydä paljon jos joku kysyy lahjatoiveita. Hyvä ruoka tietenkin lihapaisti, riisipuuro, piirakat, kinkku sinapilla, rosolli ja herkutkin kaupasta ostetut ohuet piparit, pandan enkelisuklaat ja kettukarkit jne.Joulukoristeet ? Tykkään ihanista koristeista menee aikaa kun löytää oikean paikan tietylle koristeelle ja se koristelu muuttuu aina kun sisustukseni muuttuu..


Nämä tontut ovat mun suosikit, tällä viikolla tulee myöhemmin mun rakkaimmat joulukoristeet postaus joulukalenterissa. 


Tämä kuva on otettu viime vuonna mun asunnosta kun oli isompi pöytä ja pienempi sänky. Mutta nyt mun asunnossa on erilainen sisustus.


Tämä kuva on maalta, siellä on perinteiset jouluvalot vuodesta toiseen ja vanhat koristeet joulukuusessa mutta sen on ihanaa aina laittaa ne vanhat ja lapsena tehdyt  koristeet.


Tältä näyttää maaseudulla kun on lunta ja naapuri talot näkyy tuossa. Miun sielun lepo paikka vaikka porukoilla en aina viihdy
Se on vaan tuo luonto !Pellot ja metsät lumen peitossa, vanhat maatalo rakennukset pellon toisella puolella. Luonto on tärkeä asia mulle..Mutta tulevaan viikkoon takas.. Aion soittaa pianoo mutta en tee siitä pakko pullaa itselle.. Kaikkea muutakin mitä teen arkena mutta ei oo erikoista kuin menot, arkijutut ja joululauluja kuuntelen aina kun menen paikasta toiseen, pelatessa jne.


Kynttilöitä sytyttelen iltaisin aina joka päivä, syön pipareita illalla katsoessa telkkaria. Torstaina sitten maalle auttaa jouluvalmisteluissa, olemaan ja odottomaan jouluaattoa.


Tämä viikko vielä, älä stressaa vaan nauti. 
Joulu tulee sellaisena kuin se tulee muistakaa tämä.

Kommentit

Suositut tekstit