Ajatella että ?

Menneisyys on mennyttä, tulevaisuus on vasta tulossa mutta eletään tässä hetkessä juuri tässä ja nyt ♥️

Elämä hymyilee vaikka vuoden vaihde ollut sellainen kuin se ollut, sekalainen, oon siivonnut astia sekä vaatekaapin ja kirjahyllyn.. varasto saa odottaa viellä vähän aikaa. 

Oon miettinyt omaa elämää ja tulevaisuutta.. Tämä on vain yksi elämänvaihe. Kuitenkin tää vuoden vaihde sekä alku ollut hidas lasku arkeen takaisin ja opiskeluun. Nyt pikkunen kaasuvaihe käyntiin ens viikosta lähtien.. Koulutehtävii, Lähipäiviä ollut melkein joka viikko muutaman päivän, työssäoppimista, vapaaehtoishommii ja tehdä niitä asioita, joista tuun itse onnelliseksi.On aika uudistua, hypätä menevään junaan kohti tulevaisuutta, opiskella omaa unelmien alaa ja olla sellainen kuin olen. Rohkeus ja itsevarmuus ne on sellaisia asioita, jotka lisääntyy kun vaan tekee sellaisia asioita, joita vaikka pelkää, joista unelmoi ja jotka haluaa toteuttaa...

Pakkaset on paukkunut mutta tätä tää talvi on ! Harmittelin että kun unohdin kameran asunnolle. Olis vaan saadut kauniita pakkaskuvia mutta puhelin ajaa saman asian kuitenkin.. Tässä pienet kuulumiset vuoden alusta.. Oon saadut ajatuksia tulevaisuudesta mutta mennään tätä vuotta päivä kerrallaan. 

Aina on uusi päivä..


Kommentit

Suositut tekstit