Valokuvien vuosi -18


Talvi 2018: oli kylmä, itsensä etsimistä, luntakin oli paljon 
ja hyvä fiilis kuitenkin suurimmaksi osaksi. Maalasin paljon enemmän kuin vuonna 2017, mietin uutta sisustusta. Kävin syventävän uravalmennuksen ja tutustuin tulevaan työskokeilupaikkaan.


Kevät 2018: olin työkokeilussa, lähetin hakemuksen kahteen eri kouluun. Täytin 21 vuotta, kuuntelin musiikkia, haaveilin kesästä, pääsin koulu haastatteluun. toiseen kouluun en päässyt ja toiseen kouluun kirjoitin haastattelu vaiheen esseetä.. Sitä tavallista arkea, tilasin risteilyn kesäkuulle, lumet suli ja pääsin pyöräilee.. pesin ikkunat, laitoin kukkia ja odotin kesää..


Kesä 2018 oli ikimuistoinen, tosi lämmin, pyöräilin, kävin tallinnan risteilyllä pikkusiskon ja kaveriporukan kanssa. Matkustin mikkeliin ja lahteen, luin paljon kirjoja, valokuvasin, kävin uimassa, hengailin parvekkeella ja makasin lava sohvallani ... pääsin kouluun, heinakuusta alusta - elokuun loppuun olin lomalla.
Syksy 2019 : aloitin opiskelun nuoriso-ja yhteisö ohjaajaksi, maalasin, ostin pianon, shoppailin, odotin joulua, oli molempien kummityttöjen synttärit, polttelin kynttilöitä pimeinä iltoina, tavallista arkea ja pohdin nykyistä elämääni.
Vuoden vaihde 2018- 2019: Vietin jouluaaton maalla, sain lahjoja, mietin mennyttä vuotta ja tulevaa, olin joululomalla, tein rohkean päätöksen, kirjoitin tehtäviä ja pelasin sims4 kaikkea mitä lomalla pitääkin tehdä, uuden vuoden aattona katsoin mamma mia 2 leffan ja söin herkkuja..

Kommentit

Suositut tekstit