millainen horoskooppi sellainen koti

Kalat tunnetaan tähtikartaston unelmoijana. Haaveet johdattavat hänet usein esimerkiksi kauniin taiteen ja luovuuden ääreen, mikä näkyy hänen kodissaankin.  Kotona pitää olla harmonista ja tavarat järjestyksessä, mutta ei missään nimessä väritöntä. Meren värit, sininen ja vihreä, näkyvät helposti kalojen kotona. Viimeistään ne tulevat mukaan sisustukseen, kun hän ikääntyy ja tuntee saavansa voimaa näistä merkkinsä omista väreistä.
Sisustuksessa näkyy myös ajallisia kerrostumia – esimerkiksi vanhoja esineitä, joilla on tarinansa. Ne ovat yleensä perintöesineitä tai matkoilta tuotuja, tärkeitä esineitä. Hän kuitenkin harkitsee pitkään kaikkia sisustushankintoja. Joskus pohdinta-aika venyy vuosiksikin. Kalojen maku on tarkka ja hinta-laatusuhteen pitää olla täydellinen. Kotona ei silti tarvitse olla huippukallista designia.
Koti voi olla kaloille erittäin intiimi paikka, johon vain lähimmät saavat tulla kyläilemään. Se on pakopaikka, jossa kalat saa levätä ja nauttia viihtyisästä, omannäköisestä paratiisistaan.

Kommentit

Suositut tekstit