Summer bucket list 2019


Moi pitkästä aikaa. Savonlinnassa niinkuin muuallakin suomessa ollut lämmintä tän viikonlopun ajan. Oon ainakin päässyt ainakin kesä fiilikseen.. Kesäloma lähestyy mutta toisaalta pitää opiskella ja muutama vapaaehtoishomma tuossa kesäkuussa... Mutta heinäkuussa pidän sen neljän viikon loman.. Kun kesä lähestyy niin olis varmaan aika kirjoittaa tän tulevan kesän summer bucket list..Kesää on vaan se kolme kuukautta suomessa mutta kerkee sitä melkein kaikkea kivaa tekeekin kesällä.. Toivon ihanan lämpimiä päiviä mutta ei ainakaa monta viikkoa putkeen.. Aion nauttia jokaisesta kesäpäivästä, pyöräillä uusiin paikkoihin, syödä ensimmäisen pehmiksen torilla ja lörtsyn, joku kesäpäivä ja uskaltautuu ainakin juhannuksen jälkeen ainakin järveen sekä istua rannalla, ainakin käydä heittelee lentopalloa rannalla, kävellä paljain jaloin nurmikolla.


Varmaan matkustelen bussilla muutamaan otteeseen  perinteinen Mikkelin reissu ja Lahteen kummitädin luokse.  Serkun valmistujaiset, jos mennään edes. Nähdä läheisiä ja viettää heidän kanssa aikaa sekä tietysti hengailla molempien kummityttöjen kanssa. Kesään myös kuuluu valokuvaaminen ja blogin kirjoittelu kun on aikaa sekä inspiraatiota. Kuunnella musiikkia ja katsoa auringonlaskua rannalla tai kiikussa sekä olla kaupungissakin siskon kanssa.


Perinteiset mattojen pesu kerimäellä, vois mennä sinnekkin päiväksi olee leikkipuistossa ja käydä uimassa kirkkorannassa..
Pohdiskella elämää ja tulevaisuutta ( mitä sitä tekis)
Juhannuksena aion olla pitkään ulkona, grillata itse jotain hyvää grilliruokaa <3 Nimipäivänä perinteeksi muodostunut daimsuklaakakkua ja mansikoita. Tässä olis mun summer bucket list.. Mahtuu kesällekin ihan vaan olemista.. Mutta katsotaan mitä tapahtuu ja tulee sitä kirjoitettua blogiani kesällä muutamaan otteeseen.


Kommentit

Suositut postaukset