Ajatuksia kesästä lisää..

Kesää on mennyt muutama viikko mutta nyt on juhannus ! Vähän vapaata koulutehtävistä ja ihan vaan olemista, musiikkia, hyvää ruokaa ja myöhemmin uimaan järveen. Ensimmäinen bussimatka tehty, yhdet valmistujaiset juhlittu ja koulutus käyty helteessä sekä oon ajanut paljon pyörällä.. Parasta kun ei tarvitse mitää hirveitä vaatekerroksia ajaessa pyörällä..


Ihanaa kun ollut lämmintä, oon päässyt uimaan ja rakastan vettä.. Parhaat uimavedet on puruvedellä kun se on niin kirkasta että pohja näkyy.. On tässä otettu paljon valokuvia kameralla sekä lisää tulee kokoajan.. Ens viikon aion viettää kaupungissa kun vielä vähän aikaa lämmintä mutta toivon että helteet ei jää tähän.


Menen ainakin kauemmas pyörällä rannalle, teen piknikin omalle parvekkeelle yksin ja pelaan uutta sims4 gamepackii, koska merenneidot.. Oon vahän tälläinen pelityyppikin.. Heinäkuussa on vähemmän tekemistä enemmän hengailuu ja lomailua.. Mattojen pesua, mansikoiden ostamista, maalaiselämää, tehtävii, yksi reissu ja paljon omaa aikaa.


Onneks saan lomailla vielä sitten kun ei tehtävii, muutama viikko ennen kun opiskelu jatkuu elokuussa.. Missä sitä kävis lahdessa vai jyväskylässä tai sitten päivän reissu juvalla. Tässä olikin sitten kuulumiset.. Ihanan lämmintä juhannusta kaikille !


Kommentit

Suositut tekstit