Kesäkuun loput kuulumiset

Pikkusen kuulumisia kun kesäkuu lähestyy loppuaan.. Tänään oli myöhäinen herääminen kun valvoin pitkään edellisyönä..
Nyt mua odottaa irtokarkkipussi ja katson tässä samalla leffaa.

Aamulla oven välissä odotti paketti, mikähän sieltä ilmesty ! Ennakkotilattu mmiisasin inspiskalenteri.. Tää viikko on mennyt kaupungissa, vapaaehtoisjutuissa ennen kesätaukoo ja kesäopintojen parissa, jotka on kohta tehty.. 

Sitten saan lomailla.. Heinäkuussa on tulossa tykkimäkireissu, nimipäiväni, aika ostaa mansikoita ja pakastaa ne.. Kirjojen lukemista ja paljon omaa aikaa..


Siitä puheen ollen..Pitäisi hankkia myös myönteisten ajatusten päiväkirja, johon saisin kirjoittaa rannalla istuen omia ajatuksia. (No hankin sellaisen) Odotan että pääsen uimaan sekä että tulis taas lämpimät päivät.

Mun horoskoopin pääelementti on vesi.. Siksi viihdyn veden äärellä ja tykkään kesäisin paljon uida sekä istua laiturilla. Puruvedessä uiminen on ihanaa kun kirkasta vettä ja lapsuuden kodin läheinen järvikin käy.. Joku päivä ajelen aamusta pyörällä uimaan ja istuskelee laiturilla..

No tässä nää oli ! Piakkoin tulee taas uusi bullet journal postaus ja paljon muitakin kun kerkeän vaan valokuvia otettua..


Kommentit

Suositut tekstit