elä droppaa miun tunnelmaa !

Tätä opiskelijan kesälomaa on mennyt muutama viikko. Sadetta ja aurinkoo vaihdellen mutta onneks ennusteet lupaa ilman lämpenemistä ens viikonloppuun mennessä.. 

Odotan viikonlopun matkaa, nimipäivänä syön suosikki kakkuani ja mansikoita sekä pyhänolavin päivä lähestyy eli se tarkoittaa kaupungissa kavereiden näkemistä, hengailuu yöhön asti ja vähän juomista mukaan.. Siinä se sitten on !


Kaupungissa kun olen aion mennä uimaan, pitää käydä kahdella eri uimarannalla, yö uintia ja makoilla laiturilla mutta sen voin vaan tehdä täällä maalla, hyvä kirja siis mukaan ja eiku pyörällä rannalle..

Elokuussa pääsen hankkimaan uudet silmälasit tai uudet kehykset, riippuu onko näkö huonontunut.. Nyt valitsen sellaiset joita haluan pitää milloin vaan haluan.


Uudesta omasta kamerasta haaveilen, kun tähän mennessä olen kuvannut äidin järjestelmäkameralla. Nyt oli mahdollisuus ostaa mutta pitää katsella tarjouksia ja 

nyt on ainakin kesälukemista.. Tilasin ujot ja introvertit kirjan, vahvuutena herkkyys, 52 listaa onnellisuuteen ja röhkeyskoulu kirja, joka on vasta tulossa..

Kirja esittelyä tulossa myöhemmin vielä kesällä, kun pääsen valokuvaamaan niitä.Mattojen pesu odottaa lämpimii päiviä, odotan myös että pääsen uimaan ja saan käyttää uusia bikineitä tai siis shortseja ja toppia.

Mutta nyt on mahtava odotuksen fiilis ja positiivisuutta on ilmassa.
Mutta on tässä vielä lomaa jäljellä.. Miten ihana kesä tästä vielä tulee ?


Kommentit

Suositut tekstit