Elämän pohdiskeluu kesällä

Viikonloppu takana.. Olipa mahtava reissu vaikka tylsistyin istumaan huvipuistossa, grillattiin ja istuttiin iltaa leirintämökin kuistilla, sunnuntaina pääsin uimaan vesipuistoon vaikka juoksin kummitytön ja serkun perässä suurimman osan, herkuteltiin, laskin mäen siskon kanssa ja pääsin kokeilemaan sub laitailuu.. Mutta oli aika kiva reissu sukulaisten kanssa..


Tämä viikko on vaan lomailuu ja teen mitä keksinkään.. 
Huomenna menen takas kaupunkiin asunnolle nauttimaan kaupungista kun lämmintä... Uutta kirjaa  oon lukenut ja päässyt samalla pohtimaan elämää, sekä minuutta.. Kesällä kun on aikaa kerkee pohdiskella omaa elämää ja tulevaisuutta. Oon tälläinen pohdiskelija ihminen.


Tänä kesänä minulle löyty lemppari housut, oli pakko ottaa valokuvia pantteripöksyt jalassa.. Ens viikolla voisin laittaa nää päälle pyhäolavin päiville, illalla saattaa tulla varmaan kylmä..
Hienojakin kesäkuvia on tullut otettua.. On tässä kesää jäljellä muutama viikko ja yksi kuukausi mutta koulu jatkuu elokuussa jos.. mutta siihen asti lomaillaan ja muutama asia pitää hoitaa..


Kommentit

Suositut tekstit