Kotimaa matkailuu..

Tänään on satanut nimppari onnitteluja ja lämmintä piisaa.. Kävimme kotiseutu matkailulla, hienoja maisemia, yksi mehujää ja tuli nähtyä imatran koski sekä käytiin illalla vielä uimassa.

Huomenna vielä on lämmintä ja ens viikolla tipahtaa lämpötilat. Mutta onhan tässä vielä muutama viikko  lomaa ennen kuin opiskelu ja vapaaehtoistyöt jatkuu..


Sain yhden kirja luettua matkalla ja paljon hyviä valokuvia järkkärillä.. Ens viikolla vaihtuu heinäkuu elokuuksi.. 

Pyhäolavinpäivä on maanantaina, pitää sitä torilla piipahtaa, loppuviikosta pikkusen shoppailuu ja optikolle uusia silmälaseja varten.. Katsoo nyt millaiset löytyy ! Ainakin pitää olla mustat ja sopia tyyliini sekä kasvojen muotoon..


Silmälasit hankin nyt mutta loppuvuodesta hankin itselle oman kameran, jonka olen jo päättänyt.. Alkaa pikkusen ärsyttää kantaa tuota painavaa järkkäriä aina mukana.. Haluan pienen ja kevyen, joka kulkee helposti mukana..

Mutta nautitaan vielä ihanista kesäkeleistä, koska kesäkin loppuu aikanaan mutta on tässä vielä päiviä ja eikä se haittaa vaikka opiskelut jatkuu.. Pikku hiljaa palaa siihen arkeen..Tässä pikku hiljaa tulee lisää kesäjuttuja blogiin sekä uuttakin postausta suosikki kirjoistani.. On tässä tullut lomalla kirjoitettua muutaman postaus..

Mutta tässä nää tän hetkiset kuulumiset olikin..

Kommentit

Suositut tekstit