Sadetta

Nyt mullakin on alkanut neljän viikon kesäloma.. Tuli yhtenä päivän käytyä oravissa ennen kun menin takas kaupunkiin, hienoja maalaismaisemia ja metsätie. Kesäopinnot tehty niin eiköhä mie oo ansainnut pienen loman opiskelusta. Vettä on satanut mutta missä on aurinko ?

Oon tässä ollut maalla muutaman päivä pitämässä vesisadetta mutta tänään takas kaupunkiin kun näyttää vähän lämpenevän loppuviikosta mutta kävin tuossa tänään moikkaa kummityttöä tuossa lähellä ja kaveria, sekä hänen muita lapsia.


 Yhtenä päivänä käytiin pelaamassa kerimäellä frisbeengolfia. Sain vanhemmatkin tempastuu mukaan pelin hurmaan..  Oli sitä oikealla radalla kiva pelata.. Kirjojakin tilasin kesälomalle lukemiseksi ja muutaman jutun.. Vaikka nuo tänä vuonna muodissa olevat gepardi kuvioiset pyöräilyshortsit ja uuden laukun.

Muutaman viikon päästä tykkimäelle vesipuistoon, sitten on pyhäolavin päivä ja nimipäiväni. Toivon että pääsen rannalle hengailee, lukee, kirjoittelee ajatuksia ylös ja uimaankin vielä jossain vaiheessa. Kun vihdoin sain ostettuu uudet uikkarit ja bikinit. On tässä muutakin ihanaa tapahtunut mutta en tiedä 
olenko valmis siihen ?
On tässä taas menoja.. Vanhan luokkakaverin kanssa on sovittu että mennään siiderille. Loppuviikosta kaupunkiin kirjastolle käymään ja olla asunnolla omassa rauhassa.. Lukea kirjoja, pelata, siivota, viedä tavaroita varastoon ja kuunnella musiikkia..

Mutta on tässä kesälomaa sinne elokuun puoleen väliin asti ennen kuin taas alkaa opiskelu <3 mutta pitää joitakin asioita hoidella silloin esim. vaikka hommata ne uudet silmälasit ja työharjoittelupaikka syyskuulle.

Kommentit

Suositut tekstit