Hyvästikirje kesälle 2019

Kesä oli ihana, valoisa, lämmin ja sateinen.. Kaikenlaista tapahtui mutta nautin menneestä kesällä taas niin täysillä kuin jaksoin. Mutta myös ymmärsin minun pitää välillä pysähtyy paikalleen eikä mennä kokoajan vauhdilla eteenpäin..

Nämä oli mun kesän parhaat hetket: auringonlaskussa kotiinpäin pyöräily, se fiilis kun pääs hyppää laiurilta järveen ja olla veden äärellä, ihanat auringonlasku valokuva otokset sekä hetket läheisten ihmisten kanssa..


Suurin piirtein tein mitä halusinkin, kuuntelin musiikkia ja pohdiskelin elämää sekä otin omaa aikaa. Luin myös paljon kirjoja, mansikoita söin paljon ja kirjoittelin omia ajatuksia.

Ens kesästä en voi tietää mitä tapahtuu ? Mökkiviikonloppu olis tosi kiva, oma sublauta, rakkautta ja paljon omaa aikaa.. 


Mutta vielä kesä jatkuu ainakin viikon.. Kun lupas elokuun viieiselle viikolle hellettä, pääsen pyörällä kouluun, muuten vaan ihan tavallista arkea, ehkä uimaan tai kalliolle ottaa aurinkoo.. Sekä aion nähdä kavereita, olla pihalla, nauttia kesän viimeisestä viikosta ja syksy tulee pikkuhiljaa, mitähn sitten tapahtuu ?

Kommentit

Suositut tekstit