kesä loppuu aikanaan


Moi syyskuu on alkanut.. Kesä on ohitse, paljon hyviä ja hauskoja muistoja.. Saatan jossain vaiheessa tehdä postauksen, jossa muistellaan kuvien kautta mennyttä kesää mutta nyt syksyä päin ja vähän kuulumisia miten se on alkanut.

Opiskelua jatketaan vaikka välillä tuntuu ettei minusta ole tähän.
yhtenä päivänä ei päästy luokkaan, kuitenkin oltais oltu vaan muutama tunti siellä.. Nyt kuitenkin päädyttiin opiskelee kahvila alkuun, luettiin muutama juttu liittyen mediaan, positiiviseen mielenterveyteen ja projektiin. 

Pidettiin vähän insta koulutusta toisille.. 
Vierailimme lisäksi vielä ohjaamossa iltapäivästä 
ja savonlinnan nuorisotilalla.


Samana päivänä näin pitkästä aikaa vanhaa opiskelukaveria, miten eri reiteille ollaankin lähdetty. Kumpikaan siis ei päässyt tekee siivoushommia ammatikseen.

Syksyllä aion huolehtia itsestä ja mun hyvinvoinnista, niin etten ota itselle liikaa hommii, saan omaa aikaa ja tehdä mieleisiä asioita..
Pianon soittoo, maalaamista ja pelata sims 4 lisää
Katsella elokuvia ja kuunnella paljon musiikkia, äänikirjoja sekä valokuvata ruskan kauneutta kun sitä alkaa näkyä.


Vietän illat kynttilän valossa, tälläkin hetkellä kynttilät palaa kun kirjoittelen tässä samalla katsoen love islandia. Uusia kirjoja luettavaksi, odotan innolla yhtä kirjaa ja lankoja tulossa, jos saisin jotain aikaiseksi niistä.

Vaihdan kesämatot toisiin mattoihin, lyhdyt toisten tilalle ja verhot tietenkin tai sitten myöhemmin syyskuun lopulla.

Tietenkin myös se joulun odotus, ennen sitä kuitenkin lokakuussa on syysloma, shoppailu reissu ja ennen joulua on tietenkin kummityttöjen synttärit.


Muutama näyttö olisi edessä tässä syksyllä. Eiku niitä kohti vaikka pelottaa onnistunko rohkaistumaan sen verran. Rohkeuttaa tulee vaan tekemällä asioita.  

Vapaaehtoishommatkin on hyvin lähtenyt käyntiin, kaikkea kivaa tulossa. Tässä olikin alku syksyn kuulumiset.


Kommentit

Suositut postaukset