Vesisateet ja pimeät illat


Syksy on oikeasti täällä, vesisateet ja pimeät illat.. Oon joka ilta poltellut kynttilöitä ja fiilistelen vanhoja joulukuvia.. Lokakuussa on lupa aloitella vähän joulujuttuja tekee ja oon vähän kuunnellut joululauluja, koska mähän rakastan joulua ylikaiken ♥️ No sen taisitte jo tietää, tänä vuonna ei tule joulukalenteria blogiin. 

Siihen ei ole tänä vuonna aikaa, koska mulla alkaa viikon päästä työharjoittelu ja se kestää itsenäisyys päivään asti.. Kirjoittelen kuitenkin jotain joulustani ja joulusisustuksesta
Sitten työharjoittelun jälkeen alkaa muutaman viikon lomailut ja joulusta nauttiminen.. 


Opiskelut edistyy ja pari näyttöö pitäs tehdä tänä vuonna. Ensi vuodeksi jää yksi pakollinen ja vapaavalintainen.. Siis aika hyvällä näyttää opinnotkin.

Sisustus on muuttunut syksyisemmäksi ja viltit otettu käyttöön, koska ei täällä kerrostalossa ole vielä patterit päällä.. Vähän siis viileä asunto..

Sain pitkän odottamisen jälkeen langat ja kirjan kotiin.. 
Varmaan teen jonkinlaisen kaulahuivin..Oon kans tilannut uuden kameran, joka on olympus PEN-PL8 mikrojärjestelmä kamera.. Vihdoin saan oman kameran eikä tarvitse äidin järkkärillä kuvailla mutta tarvittaessa vielä pystyy..


Meillä on vähän surua, koska toinen kissamme jäi auton alle.. 
Tää ei ole helppoa mutta jatkan elämää eteenpäin.. 
Maaseudulla on siis aika outoa olla ilman yhtä kissaa mutta onhan mun kissa vielä elossa.

Ens kesäksi hankitaan uusi kissan pentu tai ainakin ollut siitä puhetta.. Aion myös hankkia seuraavaksi kesäksi oman sublaudan, pääsen sillä viettää enemmän aikaa veden äärellä ja olis kiva lähteä johonkin luontopuistoo kävelee sekä valokuvaa auringonlaskuu..

Muuten päivät on mennyt asunnolla järjestellen kesäjuttuja pois, maalaten ja kodintöitä tehden.. Työharjoittelu siis alkaa ja koulu päiviäkin on muutama tämän vuoden aikana..


Kommentit

Suositut tekstit