Pimeä aika


Lokakuun puolessa välissä ollaan, aamut on hämäriä ja sateisia. Kävelen aamuisin työharjoittelu paikkaani. Iltapäivästä tuun yleensä suoraan kotiin, menen sänkyyn viltin alle ja katselen yhden jakson lempisarjaani..

Lokakuu ja marraskuu on opiskelun, työharjoittelun, vapaaehtoishommien ja harrastusten täyteinen.. 
On sielläkin yhdet pikkujoulut. Lisäksi joulujuttujen tekemistä ja lahjoen hankkimista.


Blogin joulusta sen verran että julkaisen, joka adventti uuden postauksen eli adventti kalenteri tulee kuitenkin.. Julkaisen jouluisia postauksia muillakin kuin joulukuun viikoilla sekä jouluaattona tulee tietenkin myday postaus.. 

Marraskuu tarkoittaa myös että kummitytöllä on synttärit, viimeinen pakollinen tutkinnon osa alkaa ja toinen näyttö lähestyy sitten vaihdan iltaan nuokkarille.. Työharjoittelu paikka on ihan mahtava ja oon kiitollinen että saan työskennellä tuollaisen porukan kanssa mikä siellä on. 


Tänä vuonna mulla ei ole syyslomaa, koska oon leirillä ohjaamassa lapsia.. Vähän vaihtelua elämään mutta joululoma tietenkin on ja menen vasta kevään puolella seuraavaan harjoitteluun.

Mitäs muuta ? Kävimme edellisviikonloppuna kuopiossa shoppailee ja ikeassa tietenkin, josta ostin vihdoin ne valkoiset korit ja lisää tyynyjä sängylle, vielä mun lemppariväriä eli vaaleanpunainen.. Tässäpä oli nopeat kuulumiset.


Kommentit

Suositut tekstit